punaiset housut

Punaisiin housuihin liitetään paljon uskomuksia ja mielipiteitä. Monet uskovat, että oikeus punaisten housujen käyttöön tulee, kun on purjehtinut maailman ympäri tai Atlantin yli… Tai Punaisella merellä. Ylipäätään punaiset housut tuppaavat herättämään paljon tunteita.

Punaiset housut olivat kovassa nosteessa pari vuotta sitten. Ne olivat sen hetken kovin juttu, etenkin teinien keskuudessa. Ei ollut harvinaista nähdä punaisiin housuihin pukeutunutta poikaa nousemassa mopoautostaan.

Nuo ajat ovat nyt jo onneksi hieman rauhoittuneet. Enään nuorehtavan näköisen miehenkään ei tarvitse leimautua teiniksi (tai hintiksi), jos hän haluaa käyttää punaisia housuja. Vaarana on kuitenkin leimautua tyylitajuttomaksi, jos et osaa kantaa tyylillä punaisia housuja. Mitä ikinä teetkään, niin älä käytä punaisten housujen kanssa punaista paitaa ja pipoa. Tätäkin valitettavasti näkee joskus..


Miten saada punaiset housut toimimaan?

punaiset housut + sininen puvuntakki

Kirkkaanpunaiset housut ovat vaikea yhdistää toimivaan asukokonaisuuteen. Aika onneksi antaa armoa – housut tulevat haalistumaan ajan kuluessa ja pesemisen tuloksena.

Murretun sävyiset housut ovat parempi vaihtoehto kirkkaille. Niitä on huomattavasti helpompi lähteä yhdistelemään muihin vaatekappaleisiin. Punainen toimii hyvin etenkin tummansinisen kanssa. Tähän kannattaa yhdistää vielä vaaleansinisiä, valkoisia tai ruudullisia/raidallisia yksityiskohtia. Lopputulos = olet onnistunut jossain lähes mahdottomassa. Olet onnistunut kantamaan punaisia housuja tyylillä.

Tummansininen irtotakki toimii loistavasti punaisten housujen kanssa, jos tavoittelet astetta tyylikkäämpää lookkia. Tummansininen takki on myös ajaton klassikko, joka varmasti ansaitsisi paikan vaatekaapistasi.