seurustelusuhde

Parisuhteen paljastaminen maailmalle voi olla jättimäinen askel miehelle. Ennen kuin otat tuon askeleen, niin kannattaa tarkastella merkkejä jotka kertovat, että oletteko te sitä mitä luulet.

Yllättäen miehet ovat naisia valmiimpia esittelemään kumppaninsa ystävilleen kuukauden tapailun jälkeen. Nainen voi saada kuitenkin väärän kuvan suhteesta, jos esittelet hänet ystävillesi, mutta et kutsu häntä tyttöystäväksesi. Siksi kokosimmekin tähän artikkeliin viisi merkkiä, joista voit päätellä, että suhteenne on valmis seuraavan askeleeseen.


Sovitatte aikataulunne yhteen

On olemassa muutamia merkkejä, jotka implikoivat teidän olevan pari, vaikka ette olisi käyneet vielä keskustelua aiheesta. Yhteiset viikonloppusuunnitelmat ovat selvä merkki. Ennen saatoit elää päivä kerrallaan, etkä tehnyt suunnitelmia viikonlopuksi yhdessä deittisi kanssa. Nykyään kuitenkin saatat tehdä viikonlopulle yhteiset suunnitelmat ja ehkä sitä seuraavallekin.


Olette keskustelleet aiheesta

keskustelu seurustelusuhteessa

Siinä vaiheessa, kun alatte sovittaa aikataulujanne yhteen on vain luonnollista, että jossain kohtaa käytte keskustelun suhteen tilasta. Saatatte puhua siitä, ettette tapaile muita ja molemmat teistä ovat sitä mieltä, että suhde menee nyt etusijalle.

Moderni elämä on kiireistä ja parisuhde vaatii sitoutumista ja aikaa. Et varmastikaan halua tyytyä vain arvailemaan suhteenne tilaa. Valitse siis sopiva aika ja paikka, jotta voitte keskustella aiheesta yksityisesti ja kypsästi; vältät satuttamasta itseäsi ja muita.


Otatte yhteisiä some kuvia

pari selfie

On olemassa sosiaalinen media ja erityisesti Facebook, joka on kyseisistä medioista yleensä henkilökohtaisin. Missä vaiheessa muutat statukseksesi ”parisuhteessa”? Jos profiilisi on täynnä kuvia teistä kahdesta, niin viestität maailmalle, että olette yksikkö. Toistenne seinille postatut rakkauden tunnustukset vahvistavat parisuhdetta, mutta mieti kuitenkin ennen kuin postaat.


Olet tavannut hänen perheensä

Mitä ovat virstanpylväät, jotka kertovat teidän olevan pari?
Ensimmäinen kerta, kun kysyt häneltä: ”Haluaisitko olla tyttöystäväni?” Toinen suuri virstanpylväs on ”R” sana. Yhdessä häihin meno on myös hyvin tunteellinen kokemus, joka kertoo ystäväpiirillenne, että olette pari. Ja sitten on tietenkin vielä perheen tapaaminen, joka voi toisinaan olla hieman kiusallista.


Olette riidelleet

riitely parisuhteessa

Yksi virstanpylväs on ensimmäinen iso riita, jossa sanoja ei säästellä. Ensimmäinen riita määrittää usein suhteen tulevaisuuden. Pitkäaikaisessa suhteessa täytyy osata myös riidellä. Mikäli ensimmäinen riita ei pääty eroon, niin suhteenne on vahvoilla.

Tehdään vielä viimeinen tarkistus, joka kertoo oletteko pari vai ette. Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  1. Onko teillä ollut ainakin viidet treffit?
  2. Onko teillä toistenne numerot?
  3. Oletteko Facebook -kavereita?
  4. Oletko tavannut hänen ystäviään?
  5. Soitteletteko toisillenne muutenkin kuin myöhään illalla?
  6. Pidättekö toistenne käsistä kiinni?

Jos vastauksesi oli EI kaikkiin, tai johonkin yllä olevaan kysymykseen, niin ette ole vielä pari. Suhteet ovat kuitenkin yksilöitä, mutta jos EI vastauksia tuli paljon ja olette tapailleet jo hyvän aikaa, niin on syytä siirtyä eteenpäin. Etsi uusi nainen, jonka kanssa voit vastata kaikkiin kohtiin KYLLÄ.