kestävä kahvinkeitin

Ennen muinoin ihmisillä oli tapana ihailla tutkimusmatkailijoita ja rakentajia. Tavallisia ihmisiä, jotka eivät pelänneet haasteita vaan ottivat ne rohkeasti vastaan. Onhan nykyaikainen maailmamme on rakennettu kovalla työllä, kyynelillä ja hiellä.

Todisteet tuosta kovasta työstä makaavat ympärillämme, vaikka usein emme edes tajua sitä, saati sitten arvosta. Työntekijät ovat nykymaailman sankareita. Rakennustyömailla työskentelevät ihmiset ovat usein kovien (ja kylmien) kelien armoilla, mutta se ei heitä hidasta. He ottavat haasteen vastaan.


Maailman kestävin kahvikone

Nämä ihmiset inspiroivat meitä, mutta myös OXX® -startup yhtiötä, joka rakentaa tuotteita ulkona työskenteleville ja ulkona viihtyville ihmisille. Heidän ensimmäinen askeleensa oli COFFEEBOXX™ -kahvikone, jota sen keksijätiimi väittää ”maailman kovimmaksi kahvikoneeksi”.

Tämän tosimiehen kahvinkeittimen voi hankkia itselleen Kickstarter palvelusta 300 dollarilla, eli n. 245 eurolla.

Valmistajan mukaan COFFEEBOXX™ on valmistettu ihmisille, jotka rakentavat tätä maailmaa. Rakennustyömiehille, asvalttityöntekijöille ja muille, jotka eivät pelkää liata käsiään. Kahvinkeitin kenttätestattu ja se rikkoo perinteisten kahvinkeittimien rajoja. Se on myös pölyn-, veden- ja iskunkestävä. Ja niin kuin saatoit jo arvatakin, on se tottakai myös ruostumaton ja roiskesuojattu. Se myös kestää henkilöauton painon päällään, eikä hajoa vaikka se tippuisi korkealta asvaltille.


Miten COFFEEBOXX™ kahvinkeitin toimii?

Kahvikone on helposti kannettava, eikä se paina kuin viisi kiloa. Se on koottu IP55 -standardien mukaan, jotta pöly ja vesi pysyvät koneiston ulkopuolella.

Laitteen 2,5 litran vesitankki varmistaa, että kahvia on todellakin saatavilla mielin määrin. COFFEEBOXX™ osaa myös keittää pelkkää vettä, jos sitä satutaan työmaalla tarvitsemaan.

COFFEEBOXX™ käyttää kahvinvalmistamiseen K-Cup -kahvikapseleita. Niitä ei valitettavasti vielä saa Suomesta ostettua, mutta netin välityksellä niitä voi tilata mm. Amazonista. K-Cup -kapseleita saa hankittua myös täytettävänä versiona, jolloin kapselin voi ladata vaikkapa lähikaupasta ostetuilla kahvinpuruilla.

kahvinkeitin työmaalle