hyvä suudelma

Osaatko suudella naista niin, että hän tuntee kihelmöintiä sisällään? Olit sitten minkä tasoinen kielitieteilijä tahansa, niin muista ainakin nämä kuusi vinkkiä.

Suuteleminen on loppupeleissä varsin simppeli juttu, mutta jos haluat suudella niin, että toinen osapuoli haluaa nähdä ja suudella sinua yhä uudestaan, niin on syytä panostaa hieman omaan osaamiseen.


Raikasta hengitys

Ennen uloslähtemistä tee pieni pysähdys vessassa ja tee jotain hengityksellesi. Hampaiden pesu, suuvesi ja ksylitolipurkka ovat tärkeitä välineitä ennen ensisuudelmaa, sillä ensivaikutelma muistetaan kauan.

Jos hengityksesi haisee pahalta, niin naiset todennäköisesti tekevät kaikkensa vältellääkseen suupeliä. Muista siis ottaa purkkaa mukaasi.


Tarkastele hänen antamiaan merkkejä

Ennen kuin käyt toimintaan niin varmista, että nainen antaa sinulle hyväksyviä eleitä. Usein mies osaa sanoa, että pitääkö nainen hänestä, vai ei. Naisten antamia eleitä voi olla esimerkiksi lähelle tuleminen (ainakin suomalaisessa kulttuurissa).

Toinen melko varma merkki on miehen kasvojen piirteiden kehuminen – silmät, huulet tai mitä vain.


Aloita hitaasti

Teillä on aikaa leikkiä kielillänne, kun olette tunteneet kauemmin, kuin yksien treffien ajan. Tätä aikaa ei kuitenkaan ole tiedossa, jos olet liian malttamaton jo ensitreffeillä. Hyvä ensisuudelma on itsevarma ja rauhallinen, ei liian agressiivinen.


Käytä käsiäsi

Liian innokkaan ja tylsän suudelman välillä kulkee hienon hieno raja. Et halua jättää häntä miettimään, että oletko huono suutelija vai etkö vain pidä hänestä? Käytä siis käsiäsi, leiki hänen hiuksillaan ja aseta kätesi hellästi hänen niskalleen.


Rentoudu ja ole itsevarma

Miehistä huomaa usein, mikäli he ovat epävarmoja suudellessaan, eivätkä tiedä mitä tekevät. Rauhoitu ja ole itsevarma. Vaikka tämä onkin helpommin sanottu, kuin tehty, niin tee niin kuin itsestäsi hyvältä tuntuu. Pahin asia minkä voit tehdä, on epävarmuus suudellessa. Teet hetkestä kiusallisen, koska olet epävarma. Älä tee niin.


Kuuntele

Eläessäsi vanhaksi, tulet suutelemaan monia erilaisia ihmisiä. Ei ole olemassa yhtä ja oikeaa tapaa suudella – kaikki riippuu siitä, mistä tuo tyttö sattuu tykkäämään. Kun olette tapailleet hetken aikaa, niin hän saattaa alkaa kertoa, mistä pitää ja mistä ei. Ole avoin hänen ehdotuksilleen ja haluilleen. Kerro myös, mitä haluat saada vastineeksi, sillä suuteluun tarvitaan aina kaksi ihmistä. Tärkeintä suutelussa on, että molemmat osapuolet nauttivat.